Accomodaties

Klik hier voor fotos>>>>

Naast de cultuurboerderij is een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd, waar de bewoners muziek kunnen luisteren, elkaar kunnen ontmoeten en zich sportief kunnen uitleven op bijvoorbeeld de tafeltennistafel, het dartbord en het biljart, maar er staan ook diverse fitnessapparatuur opgesteld.

De appartementen bestaan uit een ruime woonkamer met een hoekkeuken. De keuken is voorzien van dubbele kooktoestellen en koelkasten. Zowel boven en beneden is er een toilet en op de bovenverdieping is een badkamer met twee douchecabines en wastafels. Ieder appartement heeft een tv en er is gratis draadloos internet.
De appartementen zijn compleet gestoffeerd en voorzien van een volledige kookuitrusting.
Op de eerste en tweede verdieping zijn slaapkamers gerealiseerd. Het bedlinnen is aanwezig. Naast een compleet ingericht appartement bieden wij een wasserette. De bewoners kunnen iedere week hun was centraal aanbieden en deze wordt dan nog dezelfde dag gewassen en gedroogd.

De appartementen worden verhuurd per appartement, maar ook per kamer of bed. De huurperiode kan variëren voor een korte periode of een langere periode. Voor iedere werkgever kunnen andere condities worden afgesproken. Voor reserveringen en informatie kunt u contact opnemen met de beheerster: Level one Uitzendbureau, 0527-271369